INGREDIENTS PER A 8 RACIONS :
8 barretes de xocolata Nestlé Postres (equival a 200 gr)
150gr. de mantega
4 ous
150 sucre
Nous troçejades (al gust)
ELABORACIÓ :
1. Posem el forn a escalfar a 180º.
2. Fonem la xocolata i la mantega. Ho podem fer de dues maneres. Tallem a daus tant la xocolata com la mantega i ho fonem al bany maria. O bé fonem la xocolata al microones (hem d'anar fent tandes de 15 segons i barrejar perquè no es cremi la xocolata) i després afegim la mantega i barregem bé fins que es fongui. Reservem.
3. Barrejar amb unes varilles les yemes amb el sucre. Si teniu robot o varilles elèctriques és més còmode. I reservem.
4. Batre les clares al punt de neu. Un altre cop si teniu robot o varilles elèctriques us facilitarà la feina.
5. Barregem primer la xocolata amb les yemes, ben barrejat.
6. Després afegim les
clares a punt de neu amb compte i barrejant amb moviments envolvents
intentant que les clares ens baixin el menys possible.
8. Posem la barreja en un motlle si pot ser cuadrat o rectangle, sino el que tingueu. Escampeu bé la massa i amb una espàtula ho alliseu tant com pugueu.Posar-ho al forn, escalfat prèviament, durant 15 minuts. Deixar refredar abans de desmotllar-lo. Un cop fred ja es pot tallar en quadrats o rectangles.
El resultat espectacular. Guardeu-lo a la nevera i el traieu 5 minuts abans de menjar.
També està boníssim si l'escalfeu 15 segons al microones i l'acompanyeu amb una bola de gelat de vainilla.
Es nota que el vaig fer pel dia del pare no?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada