Ingredients :
- 300 gr. de farina d'ametlla.
- 150 gr. de sucre fi.
- 3 cullerades soperes de clara d'ou.
- Una mica de ratlladura de llimona (al vostre gust).
- 1 rajola de xocolata fondant blanca
- gerds iofil.litzats triturats (els trobareu en botigues delicatessen)
Poseu el forn a escalfar a 220º.
Barrejem bé la farina d'ametlla amb el sucre fi. El sucre el podeu triturar amb un robot o l'accessori de triturar del "minipimer".
Afegiu a la barreja la clara d'ou i la ratlladura de llimona.
Barrejeu bé la barreja fins que quedi una massa compacta, però no cal amassar-la molt. Feu una bola i deixeu-la reposar una mitja hora a la nevera.
Poseu-los al forn uns 10-12 minuts. Traieu-los i deixeu-los refredar.
Una vegada refredats, foneu la xocolata al microones o al bany maria en un bol.
Amb l'ajuda d'una forquilla o "pinxo" banyeu els panellets a la xocolata.
Just després d'haver banyat el panellet amb xocolata, tirar els gerds per damunt. Com que la xocolata encara no s'ha solidificat, la pols de gerd quedarà ben enganxada.
Poseu-los a la nevera per solidificar la xocolata. I ja ho teniu!
Proveu-los! us sorpendran.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada