I perquè em costava tant enganxar els pinyons? bàsicament es per què per fer els panellets només feia servir farina d'ametlla i sucre per tal que fossin més "professionals" o això em pensava, però he descobert que es indispensable afegir boniato o patata a la barreja. A més d'això va molt bé posar clara d'ou als pinyons per tal que tinguin adherència i s'ens enganxin bé als panellets.
Amb aquests dos petits detalls ja no costa res enganxar els pinyons.
Aquí us deixo un pas a pas de com enganxar els pinyons sense morir en l'intent!
Fig 1. Poseu els pinyons en un bol i afegiu una mica de clara d'ou.
Fig 2 i Fig 3. Barrejeu bé els pinyons que quedin ben impregnats de la clara.
Fig 4. Espereu un parell de minuts.
Fig 5. Comproveu que els pinyons s'enganxen al palmell de la mà. Si no s'enganxen prou, afegiu una mica més de clara i repetiu el procés.
Fig 6. Arrebosseu una porció de massa amb els pinyons i formeu una bola amb les dues mans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada